Fier/ Rreziku nga Vjosa, frikë nga përmbytjet

0
14
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Reshjet e shumta të ditëve të fundit kanë krijuar panik te banorët e fshatit Kashisht të Fierit  

Banoret kanë frikën e përmbytjes së shtëpive dhe tokave bujqësore

Më shumë se gjysma e shtëpive të fshatit Kashisht rrezikojnë shembjen si pasojë e gërryerjes nga Lumi Vjosë, ndërkohë që i gjithë fshati rrezikon të përmbytet nga prurjet e shumta.

Mungesa e peneleve mbrojtëse shton rrezikun e përmbytjes së shtëpive dhe tokave bujqësore.

Zjarr Tv Ad