Fiksohen mbas personave të gabuar!! Yjet e kanë dhënë përgjigjen,ju duhet tu përkisni këtyre shenjave të horoskopit…

0
10

Në qoftë se ju ndodh shpeshherë të fiksoheni pas personave të gábuar me siguri ju i përkisni një nga këtyre dy shenjave.

Dashi: Është shenjë ambicioze dhe ka ndjesinë e protagonizmit. Nëse një Dash del me dike,ai duhet të jetë: s*ksi, çmendurisht i mirë në s*ks, mundësisht me mjekër dhe shumë i suksesshëm në gjërat që bën. Problemi me këtë lloj partneri është se ata i kushtojnë kaq shumë vëmendje karrierës së tyre, sa nga një moment në tjetrin nuk janë më aty. Në çastin e parë që do t’i dukeni të “papërshtatshëm”, ata ikin nga ju.

Gaforrja: Jeni të ndjeshëm dhe kur gjeni dikë me të cilin përshtateni, bini shpejt brenda. Zakonisht jepeni tërësisht pas njerëzve pasionant që ua bëjnë muajin e mjaltit një prej kujtimeve më të bukura të jetës. Problemi i njerëzve që pëlqeni ju? Ankohen tek ju gjatë gjithë kohës dhe bëhen gati mbytës! Janë pak si shumë të ngjitur.