Flaka i dha ‘flakë’ Instagramit

0
2

Këngëtarja Flaka Krelani e ka marrë me shumë seriozitet punën e palestrës dhe kjo po vihet re çdo ditë e më shumë.

Nëpërmjet publikimit të fotove të  ndryshme në rrjete sociale, Flaka ndan shpesh me ndjekësit momente para, gjatë dhe pas ushtrimeve.

Rezultatet janë të dukshme edhe në trupin e saj sidomos në imazhin e fundit që sapo e ka publikuar.

Flaka Krelani shihet e veshur shkurt, vithet në plan të parë ndërsa pranë fotos ka pranuar edhe komente pozitive nga ndjekësit.