Flota e Dytë Amerikane, gati për stërvitjen ndërkombëtare me 11 mijë trupa

0
3

Flota e Dytë e Shteteve të Bashkuara është duke u përgatitur për stërvitjen vjetore të përbashkët ndërkombëtare BALTOPS 2019, e cila përfshin 11,000 trupa nga forcat detare, këmbësore dhe ajrore.

Ndiqni Commander, U.S. 2nd Fleet dhe U.S. Mission to NATO për të parë se si aleatët e NATO-s bashkëpunojnë mes tyre dhe u përgjigjen çdo rreziku.