Fluks në Kapshticë e Qafë-Thanë, në 24 orë hynë 11389 persona

0
5

Ashtu si dje në Morinë të Kukësit edhe ditën e sotme është shënuar një fluks i lartë shtetasish në hyrje dhe në dalje në pikat kufitare të Korçës.

Në 24 orët e fundit në Kapshticë kanë hyrë 5751 persona dhe kanë dalë 4705 shtetas të huaj dhe shqiptarë, ndërsa në Qafë-Thanë kanë hyrë 5638 dhe kanë dalë 2731 shtetas.

Fluksi më i lartë raportohet në pikën kufitare të Qafë-Thanës, ndërsa autoritetet po punojnë me sportele të shtuara në mënyrë që të krijojnë lehtësi për kalimin e qytetarëve.