Foto e papublikuar më parë, si dukeshin Hillary dhe Bill Clinton para 40 viteve

0
6

Ish-Sekretarja amerikane e Shtetit, Hillary Clinton, ka publikuar në Instagram një fotografi të para 40 viteve. Ajo shihet bashkë me burrin e saj, ish-Presidentin amerikan, Bill Clinton.

“Duke e lexuar gazetën së bashku gjatë mëngjesit, në vitin 1979”, thuhet në mbishkrimin e fotografisë që Clinton e ka publikuar. Cifti shihen në ambiente shtëpie në një tryezë dhe duken se po kalonin mirë.

Fotoja, sipas Clinton është realizuar në vitin 1979, ndërsa ata janë të martuar që nga viti 1975.

Auto A1569003127