Fotografia zyrtare dhe buzëqeshja e Charles, për 90- vjetorin e mbretëreshës Elizabeth

1
788

Fotografia e re zyrtare e mbretëreshës Elizabeth të Anglisë, u publikua ditën e diel, me rastin e mbylljes së festimeve për ditëlindjen e saj të 90-të.

Sovrania duket e fiksuar në objektiv, ndërsa i biri Charles e sheh duke buzëqeshur.

Fotografia është realizuar në muajin maj dhe autori është Nick Knight.

Elizabeth kishte mbërritur me vonesë në sallonin e kështjellës Windsor dhe kishte vetëm tre minuta kohë për t’u përgatitur për fotografinë, para se të bëhej gati për darkën.

Princi Charlses i zbavitur nga nxitimi i saj i tha një batutë mbretëreshës dhe Elizabeth, u detyrua të mbante të qeshurën