Fush-Krujë/ Të burgosurit nisin grevën, drejtori miqësi me kriminelët vip

0
13

Të burgosurit e Fush-Krujës vijojnë me protestat e tyre.

Janë me dhjetra të dënuar që kanë refuzuar të marin ushqimin që i ofrohet nga institucioni.

Kjo në shenjë proteste për kushtet e keqija, diferencimet që bëhen nga drejtori Agron Hysi, nipi i deputetes se PS Vasilika Hysi, dhe mungesat e ilaçeve në këtë burg.

Nuk dihet ekzakt se sa është numri i të burgosurve të cilët janë angazhuar në këtë proteste pasi sipas tyre drejtori po përdor influencën dhe miqësinë që ka me kriminelet vip për të parandaluar këto protesta dhe përshkallëzimin e saj në revoltë.