Fushë Arrëz/ Dëbora arrin mbi 1 metër

0
7

Reshjet e dëborës dhe temperaturat e ftohta kanë përfshirë gjithë vendin.

Trashësia e borës në Fushë Arrëz Qendër arrin ne 70 cm ndërsa në zonat më malore trashësia e borës arrin në një metër.

Qendrat e njësive Fierzë dhe Iballe janë të bllokuara.

Aksi Fushe Arrëz-Fierzë po punohet per zhbllokimin e saj.

Aksi rurale janë të gjitha të izoluara po punohet me mjetet e Bashkisë për hapjen e tyre.