Futeni vulën në b*th!

0
129
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Nga Andi Bejtja

Futeni vulën në bythë …

Edhe KQZ është si është, po grabitësit e Vulës nuk i certifikon dot, e patë sot…

E për ç’ a iu duhet vula tani: thjesht të legenoseni deri në fund, thjesht dhe vetëm për të penguar demokratët e vërtetë që e kanë përfaqësimin e vet…

Nuk bëtë gjë tjetër veçse futët veten në histori me një njollë të zezë.

Latë pa regjistruar opozitën zyrtare në zgjedhje dhe me këto allishverishe tregtarësh e kontrabandistësh për 48 orë që iu ka lënë KQZ, as Kryetari i dorëhequr nuk iu nxjerr vulën nga bytha, s’ e dhe po iu nxorri prapë do vi era m…

Zjarr Tv Ad