Ismet Drishti merr avokat për të ndërruar testamentin

0
120
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Fjalimi që mbajti Ministrja për Rininë dhe Fëmijet,Bora Muzhaqi ka bëre që aktori Ismet Drishti të ndërrojë testamentin që kishte lënë.Pas fjalëve te Ministres ku u shpreh se :

“Ka ardhur koha që rrespektin,empatinë dhe traditat tua trashëgojmë fëmijëve tanë …”

Aktori ka kontaktuar menjëherë avokitin e tij ,të cilit I ka kërkuar të grisë testamentin e vjetër …

Biseda me avokatin dhe komenti për fjalën e Ministres:

Zjarr Tv Ad This is a sample article. ...