Getoar Selimi përfundon aventurën në Los Angeles

0
3

Getoar Selimi bashkë me bashkëshorten e tij Marinën, kanë disa ditë që kanë pushuar në Los Angeles.

Getoar Selimi ka ndarë vazhdimisht imazhe të reja nga pushimet e paharruara.

Së fundi, ai postoi një fotografi, në të cilën shfaqet në një veturë, ndërsa bën të ditur që kjo është dita e tij e fundit në këtë vend.

“Dita e fundit në LA”, ka shkruar Geti, duke përfunduar kështu një aventurë të paharruar në këtë vend, ku pushoi për ditë me radhë bashkë me Marinën.

Kujtojmë që projekti i fundit nga Getoar Selimi është “Mori”, në duet me Flori Mumajesin dhe Brunon.