Gjate ngrices se dimrit

0
662

Gjate ngrices se dimrit, bretkosa e alaskes ngrin ne bore. Ajo nuk merr me fryme dhe zemra i ndalon plotesisht. Me ardhjen e pranveres, temperaturat bejne qe trupi te ngrohet dhe zemra fillon te punoje serish duke bere qe bretkosa te rifilloje serish aktivitetin e saj!