Gjen det i vde kur biznesmeni shqiptar në Zvicër

0
6

Një shqiptar nga Kosova ka mbetur i vde kur dhe gruaja e tij, 50 vjecare se bashku me vajzen 17 vjecare kane mbetur te plago suar, nje ngjarje qe mbetet ende per t’u sqaruar nga poli cia. Ngja rja ka ndodhur ne Zvicer, ne apartamentin e tyre.

Policia e Cyrihut njofton së pak para orës 7:00 të këtij mëngjesi është rapor tuar për dhu në në një familje transmetojnë mediat zvicerane, por pa saktesuar se cfare konkretisht ka ndodhur.

Poli cia e njoftuar per ngjarjen ka gjetur dy gra, nene e bije te gjako sura, kurse kryefamijari, 47 vjecari me iniciale M.B, ka gje tur vde kjen.

47-vjeçari pavarësisht se kishte marrë ndih mën e parë, nuk arriti t’iu mbije tojë pla gëve duke vde kur ne vendin e ngjarjes.

Gruaja e vik timës, 50-vjeçare dhe vajza 17-vjeçare u dërguan në spi tal për trajtim, thuhet jashte rrezikut per jeten. Vik tima njihej si biznesmen, pasi kishte nje biznes makinash, nderkohe qe djali kishte nje kompani te veten.

Fqinjet thone se ata ishin nje familje shume e qete qe shihte punen e saj.

Djali i vik timës, ka rrëfyer për median zvicerane se kur ai kishte dalë nga shtëpia pak orë para se të raportohej krimi gjithçka ishte në rregull.

“Nuk e di çfarë ndodhi. Jam i shokuar. Poli cia deri më tani nuk më ka dhënë asnjë detaj për rastin”, shprehet djali 20-vjeçar i vik timës.