Gjendjen disa klandestinë sirianë në Vlorë, shoqërohen nga policia

0
17

Gjendjen disa klandestinë sirianë në qytetin e Vlorës.

Ata prej ditësh jetonin me qira në një banesë pranë qendrës, e njohur ndryshe si zona historike.

Ata janë pikasur nga banorët e zonës të cilët më pas kanë lajmëruar policinë dhe është bërë shoqërimi i tyre.