Gjiganti japonez i teknologjisë ikën nga Britania

0
10
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Kompania gjigante japoneze e teknologjisë, Sony, do të lëvizë selinë e saj evropiane nga Mbretëria e Bashkuar në Holandë për të shmangur ndërprerjet e shkaktuara nga Brexit.

Kompania tha se masa do të ndihmojë në shmangien e çështjeve doganore të lidhura me daljen e Britanisë nga BE, sipas AFP.

Pavarësisht nga lëvizja, Sony nuk do të zhvendosë personelin dhe operacionet  ekzistuese që operojnë Mbretërinë e  Bashkuar.

Sony, është kompania e fundit japoneze që shënon një lëvizje në kontinent në përgjigje të Brexit.

Mbretëria e Bashkuar pritet të dalë nga Bashkimi Evropian në mars, por të dyja palët ende nuk kanë arritur një marrëveshje.

 

 

Zjarr Tv Ad