Gjiknuri: Një takim Rama-Basha do i bënte shumë mirë Shqipërisë

0
22

Bashkëkryetari i socialist i Reformes Zgjedhore Damian Gjiknuri propozon një takim Rama – Basha për reformën zgjedhore.

“Një takim mes Ramës e Bashës është në dorën e tyre dhe do  bënte shumë mirë Shqipërisë nëse do të kishte takim të tillë. Ku ka më mirë se liderët politikë të këtij vendi të ulen në tryezë e të bashkëbisedojnë si do të zgjidhin problemet edhe më të mëdha. Si mund të jem kundër unë kur takohem me PD.”

Deklarata u be ne nje prononcim me gazetareyt pas takimit te keshillit politik në Pallatin e Kongreseve.