Gjiknuri njofton përfundimin e punimeve, TEG-Tuneli i Kërrabës

0
8

Ish-ministri i Energjisë dhe Infrastrukturës, Damian Gjiknuri ka bërë sot një postim në profilin e tij në Facebook, ku njofton përfundimin e njërit prej segmenteve, TEG-Tuneli i Kërrabës.

“Siç njoftuam dy muaj më parë, përtej zërave skeptik, punimet për lidhjen e segmentit TEG-Tuneli i Kërrabës, në njërin krah kanë përfunduar 🚧⚠🛣 Tiranë-Elbasan ishte një ndër projektet e trashëguara më problematike. Në bashkëpunim të ngushtë 🤝🏻 me ARRSH, audituam kontratën📋, i referuam në organet e drejtësisë ⚖ shkeljet e konstatuara, negociuam financimin e munguar dhe riçelëm kantierin për të mundësuar më në fund hapjen e njërit krah të rrugës për kalimin e mjeteve 🚗 😊”.