Gjirokastër: Bllokohen 5 automjete luksoze të markave BMW dhe Mercedes Benz

0
55

Policia e Gjirokastrës bllokoi 5 automjete për shkak të mungesave në dokumentacion dhe ndërhyrjeve në shasi. Mësohet se Drejtoria Vendore e Policisë Gjirokastër ka bllokuar mbi 50 automjete për të kryer verifikime të nevojshme. Disa nga automjetet e bllokuara janë të markave BMW dhe Mercedez Benz.