GJKKO ka liruar gjyqtaren Mimoza Margjeka…

0
27

Gjykata e Posaçme Kundër K -rimit dhe K orrupsionit, ka dhënë masën e sigurisë detyrim paraqitje, për gjyqtaren Mimoza Margjeka, e cila ishte nën masën e a rrestit të shtëpisë, pasi dyshohet për shpërdorim detyre.

Margjeka a kuzohet nga SPAK për k orrupsion, pasi nga përgjimet e Prokurorisë së Posaçme, ka rezultuar se Margjeka ka marrë 6000 euro, në këmbim të nxjerrjes së Orion Balit nga qelia kundrejt “garancisë pasurore”.