Gjobat, Policia e Shtetit mesazh për shoferët

0
85
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Përmes një postimi në ‘Facebook’ Policia e Shtetit ka publikuar dy raste kur shoferët nuk respektojnë tabelat e qarkullimit rrugor ndërsa kanë marrë gjoba për parkim të gabuar.

Policia Rrugore prej kohësh ka ndërmarrë një aksion për evidentimin e rasteve kur drejtuesit e mjeteve shkelin rregullat e qarkullimit.

“Padyshim qytetarët, janë Aleati më i ngushtë, për të vendosur rregull dhe për të ndërhyrë në kohë për çdo paligjshmëri, qoftë ajo edhe një kundravajtje administrative.

Zjarr Tv Ad