Gjykata e Beratit konfirmon mandatin e kryebashkiakut të Poliçanit

0
3

Gjykata e Beratit ka legjitimuar mandatin e Adriatik Zotkaj si kryetari i bashkisë së Poliçanit.

Ai u zgjodh si kryebashkiak në zgjedhjet e 30 qershorit, ku garoi i vetëm sepse nuk kishte asnjë rivalë.

Zotkaj mori mandatin e tij të pestë për drejtimin e bashkisë Poliçan.

Gjykata e Beratit, e cila ka në juridiksion edhe zhvilloi mesditën e sotme seancën për legjitimitetin e mandatit t Zotkaj, nën drejtimin e gjyqtarit Pëllumb Zaimi.

Pasi është njohur me dokumentacionin përkatës,në përputhje të Nenit 60,të Ligjit 139/2015 për “Vetëqeverisjes Vendore”,Hasa e ka vlerësuar të ligjshëm dhe më pas i ka dhënë mandatin e tij për drejtimin e bashkisë Poliçan,kandidatit të Partisë Socialiste.

Mandati që i jepet Adriatik Zotkaj pas zgjedhjeve shumë të përfolura të 30 Qershorit është mandati i tij i pestë nën drejtimin e bashkisë së Poliçanit.