Gjykata e Tiranës kalon për gjykim ish-kryebashkiakun e Vorës Agim Kajmaku

0
23

Gjykata e Tiranës kalon për gjykim ish-kryebashkiakun e Vorës Agim Kajmaku. Shkak për shtyrjen e seancës disa ditë më parë për ditën e sotme u bë mungesa e gjyqtares Vjollca Spahiu, për shkaqe shëndetësore.Kajmaku u denoncua nga Partia Demokratike se kishte fshehur dënimin në Greqi.

Prokuroria e akuzon kryebashkiakun për 3 vepra penale “Falsifikim i vulave, stampave ose formularëve”, Falsifikim i dokumenteve” dhe “kryerja e funksionit pas dhënies fund të detyrës”.

Prej pothuajse 6 muajsh, Agim Kajmaku është në arrati.