Gjykata e Tiranës nuk i njeh zgjedhjet, rrëzon kryebashkiakun …

0
171

Edhe gjykata e Tiranës ka nxjerrë vendimin e saj për zgedhjet moniste të 30 qershorit.

Ajo ka shpalluar moskompetencë dhe e ka adresuar çeshtjen në Gjykatën e lartë.