Gjykata rrëzon Irfan Hysenbelliun/ Nis sulmet ndaj gjyqtarit të administratives

0
3347
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Gjykata ka rrëzuar padinë e Irfan Hysenbelliun në lidhje me ndërtimin pa leje të pishinave në “Prestige Resort”.

Gjykata Administrative e Durrësit nuk ka pranuar kërkesën e kompanisë “Erioni shpk” për të ndalurr prishjen nga IKMT të pishinave dhe pistës së “Prestige resort”, si dhe për të ndaluar ekzekutimin e gjobës gati 200 milionë lekëshe derisa çështja të gjykohej në themel.

Gjyqtari Adrian Shega e ka rrëzuar kërkesën e kompanisë së Hysenbelliut, duke legjitimuar vendimin e IKMT-së, për prishje dhe njeherësh duke konfirmuar se “Prestige Resort”, ka qenë ndërtim pa laje.

Kjo tregon se aksioni ka qenë i drejtë dhe i vërtetë për një objekt të ndërtuar pa leje në bregdet.

Menjëherë pas daljes së vendimit gjyqësor, Irfan Hysenbelliu ka nisur sulmet në mediat e tijb ndaj gjyqtarit Ardian Shega.

Në mediat e Hysenbelliut, Shega cilësohet si gjyqtari skandal.

Zjarr Tv Ad