Gjysma e Tiranës pa drita, ja zonat që preken …

0
8

 

Më datë 17 Maj gjysma e Tiranës do të jetë pa drita.

Shkëputja e furnizimit me energji të qytarëve do të vijojë nga ora 8 e mëngjesit deri në orën 16:00. Në një njoftim të saj, OST shpjegon arsyet e ndërprerjes së furnizimit me energji

Njoftim i OST për abonentët Tiranë

Stakim i datës 17 maj

Për shkak të punimeve të OST në  N/st Tirana 1 (Zogu Zi), më 17 maj do të stakohet energjia?në orën 08:00-16:00 për zonat:

Pallati i Sportit “Asllan Rusi”, pallatet pranë karburant “Kastratit” tek Zogu i Zi, rruga “Artan Lenja”, prane ish-fushes se Aviacionit, Lapraka, rrugët “Pandi Dardha”, “Mati Logoreci”, “Vangjel Noti” dhe zona rreth Spitali Ushtarak