Grabitet me armë zyra e postës në Fushë-Bulqizë

0
6

Një ngjarje rëndë është shënuar gjatë ditës së sotme në Bulqizë.

Është grabitur nga përsona të  armatosur zyra e postës në Fushë-Bulqizë.

Nuk dihet shuma e grabitur dhe rredhnat se si ka ndodhur kjo ngjarje.

Po ashtu nuk dihet identiteti i autorëve të ndërkohë që mësohet se kane shtënë në ajër.