“Gylseren” ka në fytyrë një tufë me gjilpëra (FOTO)

0
1620
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Aktorja Nurgul Yesilcay e njohur me emrin ‘Gylseren’ është shumë aktive në rrjetet sociale dhe kësaj here ka postuar një foto të çuditshme, ku në fytyrë ka një sërë gjilpërash…

Se për cfarë e ka bërë ajo këtë (mbase agopunkturë) nuk dihet por kur e shikon, nuk është aspak e këndshme….
Capturegylseren

Burimi : / Javanews.al


Zjarr Tv Ad