Hahn në Kosovë: Presim vendim të shpejtë për liberalizimin e vizave

0
8
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Kryeministri Haradinaj pas takimit me Komisionerin për Zgjerim dhe Fqinjësi, Johannes Hahn, ka deklaruar se në këtë takim është diskutuar në lidhje me pozicionin e Kosovës, në rrugën drejt BE-së. Ndër të tjera kryeministri është shprehur se është në pritje të një vendimi të shpejtë, në lidhje me liberalizimin e vizave.

“Në takim me Komisionerin e BE-së për Zgjerim, Johannes Hahn, ritheksova se pozicioni i Kosovës është i palëkundur në rrugën e integrimeve drejt BE-së. Në këtë drejtim, kemi shënuar progres në agjendën europiane dhe pas përmbushjes në tërësi të kritereve për liberalizim presim një vendim të shpejtë, që të na njihet e drejta e lëvizjes së lirë”.

 

 

Zjarr Tv Ad