“Hajde këtu të të mbështjellim me dashuri”/ Olta dhe Qetsori ftojnë Armaldon për të biseduar, maestro refuzon: Do iki të…

0
157
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Pasi i kërkuan Antonetës të bisedonte me ta, ajo refuzoi duke thënë se dëshironte të qëndronte vetëm.

Më pas Olta i tha Armaldos të rrinte me të dhe Qetsorin, por edhe ai refuzoi gjithashtu.

Olta: Maestro, do vish të rrish me ne?

Armaldo: Do iki të marrë dhe të tjerët me të mirë sepse…

Olta: Ti tani, nuk je njeri që shërben kshuu. Ti je maestro i shtëpisë.

Zjarr Tv Ad