Hakerat Iranianë publikojnë të dhënat e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë Muhamet Rrumbullaku

0
1479
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Hakerat iranianë kanë publikua mbrëmjen e sotme të dhëna mbi drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Tiranës Muhamet Rrumbullaku dhe udhëtimet e tij.

Të dhëna janë publikuar edhe për nëndrejtorin e Shërbimit Informativ Shtetëror, Olian Kanushi.

Jemi shumë afër jush. Në vend që të zëvendësoni zyrtarët e një qeverie të korruptuar, mendoni si të reformoni strukturën e korruptuar. Çdo lëvizje dhe intervistë nga liderët e MEK në Shqipëri dhe vende të tjera, do të ketë një pasojë të madhe për qytetarët shqiptarë”, shkruajnë hakerat.

Hakerat iranianë kanë publikua mbrëmjen e sotme të dhëna mbi drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Tiranës Muhamet Rrumbullaku dhe udhëtimet e tij.

Të dhëna janë publikuar edhe për nëndrejtorin e Shërbimit Informativ Shtetëror, Olian Kanushi.

Jemi shumë afër jush. Në vend që të zëvendësoni zyrtarët e një qeverie të korruptuar, mendoni si të reformoni strukturën e korruptuar. Çdo lëvizje dhe intervistë nga liderët e MEK në Shqipëri dhe vende të tjera, do të ketë një pasojë të madhe për qytetarët shqiptarë”, shkruajnë hakerat.

Zjarr Tv Ad