Haradinaj kujton fjalën e mbajtur të Berishës për Rrugën e Kombit dhe ka një premtim për Dukagjinin

0
32

Kryeministri i dorëhequr, Ramush Haradinaj, ka rikujtuar një premtim solemn të bërë vite më parë nga ish-kryeministri Sali Berisha gjatë vizitës në Kosovë për ndërtimin e Rrugës së Kombit.

E ndërsa Berisha mbajti premtimin dhe Rruga e Kombit e cila lidh Kosovën me Shqipërinë sot është realitet, njëjtë edhe Haradinaj zotohet se do të ndërtojë autostradën e Dukagjinit.

Haradinaj: Kurrë nuk e lá pa e ndërtu autostradën e Dukagjinit. Kur pat ardhë Sali Berisha në Kosovë para disa vjetëve, më pat thanë: “S’kam me lanë gur pa lëvizë, nëse është nevoja dhe kurrë nuk e lá pa e ndërtu Rrugën e Kombit”! Edhe unë po ju them Dukagjin, Kurrë nuk e lá pa e ndërtu Autostradën e Dukagjinit!