Hekurudha e re Vorë-Shkodër me shpejtësi deri në 120 km në orë

0
107
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Trenat që do të udhëtojnë nga Vora në Tiranë deri në Shkodër do të udhëtojnë me shpejtësi deri në 120 km në orë.Zv/ministri i Transporteve, Artan Shkreli shkruan se pas studimit të fizibilitetit, fillon projekti ekzekutiv për rehabilitimin e hekurudhës që do të lidhet me rrjetin evropian hekurudhor.

“Takim përurues me partnerët dhe vendosja e pajisjeve matëse në lokomotivën aktuale, si akt i pare vlerësimi te parametrave te trajektores ekzistuese”, shkruan Shkreli.

Zjarr Tv Ad