‘Hetimi për faturat e luksit të Maznikut, të njëjtin fat si hetimi për vr.as.jen e Ardit Gjoklajt’

0
8

Zëdhënsja e Partisë Demokratike, Ina Zhupa, në një shënim në facebook shkruan se hetimi për faturat e luksit të Maznikut në Spanjë të paguara nga Fusha do të ketë të njëjtin fat si hetimi i Veliajt për vrasjen e Ardit Gjoklaj.

‘Prokuroria si vegël për të mbyllur debatin publik dhe çështjet ligjore të anëtarëve të bandës së Edi Ramës.

Mediat thonë se prokuroria ka nisur hetimet për Maznikun e bashkisë. Deri me sot nisja e hetimeve nga prokuroria ka patur për qëllim mbylljen e debatit publik fillimisht e me pas ate juridik me deklarimin e pafajshem ose në mos gjykim për procedurë.

Prandaj këto pseudo nisje hetimesh deri me sot kanë rezultuar flluske e madhe…

Njesoj si Fusha prokuror mbyllte ceshtjen e Veliajt “ vrases” te Ardit Gjoklajt, sot PPP e Rames do ta mbylle PPP-ne, Fusha- Mazniku.

Sot ende kemi pa asnjë rezultat hetimet për unazën, hetimet për uniformat e policisë bashkiake, etj etj.

PPP e Rames mund ti zvarris, te tentoje ti prish perkohesisht por asnje ceshtje nuk do te harrohet e nuk do te kaloje pa u gjykuar!’