Hiqet nga detyra drejtori i burgut të Rrogozhinës, Ibrahim Bejo

0
156
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Prokuroria e Kavajës mësohet se është duke hetuar Ibrahim Bejon, drejtorin e burgut të Rrogozhinës.

Hetimet kanë nisur disa javë më parë dhe pezullimi i Bejos është bërë pasi ekziston mundësia që ai të shkatërrojë provat që janë kundër tij.

Hetimet ndaj tij kanë nisur për shpërdorim detyre.

Pezullimi i Ibrahim Bejos është bërë me urdhër të drejtorit të Burgjeve, Stefan Çipa.

Bejo ishte zgjedhur në krye të këtij institucioni më janar të 2018-ës, ndërsa vendimi është marrë nga drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve Stefan Çipa.

Institucioni i Ekzekutimit të Vendimeve Penale Rrogozhinë është vënë në funksion të plotë në shkurt të vitit 2002, ndërsa vlen të theksohet se drejtuesit e këtij burgu janë ndryshuar shumë shpesh.

Kujtojmë se IEVP Rrogozhinë është kategorizuar si burg i sigurisë së zakonshme me një seksion paraburgimi.

Zjarr Tv Ad