Humb jetën në një aksident këngëtari Shaban Shauliq, rrugës për një koncert në Kosovë

0
96

Këngëtari i muzikës popullore Shban Shauliq sot ka vd.ekur në një aks.ident ne Gjermani, Aks.identi ndodhi në Dortmund të Gjermanisë , rrugës për në Aeroport, njoftojnë mediat gjermane.

Gjatë karrierës së tij në media dhe audiencë, ai mori pseudonimin “Mbreti i muzikës popullore”. Kishte në plan të organozojë një koncert në Kosovë. Shabani si këngëtar ishte i adhuruar edhe nga shqiptarët.