Humbja e babait, Bojken Lako: I kam dhënë shumë pak kënaqësi në jetë

0
1125

Pas ndarjes nga jeta të babait të tij dhe aktorit të mirënjohur, Bujar Lako, Bojkeni ka bërë daljen e parë.

Fillimisht ai është shprehur se ka fituar një koncept të ri për jetën. Në intervistën e tij për emisionin “Top Show Magazin” Bojkeni tha se është duke u marrë me disa projekte të reja që kanë si qëllim stimulimin e talenteve të reja.

“Mundohem të dal mbi këto duke menduar vetëm pjesët pozitive të vetes, deri diku momente të caktuara të jetës i kam dhënë pak fare kënaqësi, tani mendoj që duhej më tepër”, u shpreh ai.