Humor në rrjetet sociale/ Rama përdor si top basketbolli, Erion Braçen

0
16
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Rrjetet sociale, vazhdimisht, ironizojnë ligjvenës të ndryshëm apo dhe situatën politike në vend.

Faqet e humorit, edhe këtë javë kanë pasur në fokus të tyre disa personazhe karizmatikë të jetës politike duke i trajtuar ata në një këndvështrim tjetër.

Më poshtë shikoni një nga më pikantet ku në fokus është kryeministri Edi Rama dhe zv/kryeministri Erjon Braçe. Ironia e rrjetit lidhet me gjatësinë e kryeministrit dhe zv/kryeministrit, ku Braçen e ka si top basketbolli për në koshin e kryeministrisë. Pavarësisht kësaj, Braçe shquhet për humorin e tij dhe nuk merakoset për asgjë.

Zjarr Tv Ad