I biri i missit të parë shqiptar zbulon foton, ja bashkëshorti i Valbona Selimllarit

0
230

Missi i parë shqiptar është kujdesur gjithnjë që të mbajë të shoqin larg vëmendjes së medias, duke mos folur asnjëherë publikisht për të.

Megjithatë, një postim i të birit të Valbona Selimllarit ka treguar se kush është bashkëshorti i saj, që ka pasur fatin të ketë bashkudhëtare të jetës bukuroshen shqiptare.

Një nga djemtë e Valbonës ka publikuar foto ku shfaqet me vëllanë dhe të atin, duke na treguar kështu personin që Selimllari është munduar ta mbajë gjithnjë larg kamerave.