I dënuar me 60 vite burg, arrestohet i shumëkërkuari shqiptar

0
18

Eshte arrestuar një person i dënuar me 60 vjet burgim.

Kjo është bërë e mundur gjatë një operacioni të policisë greke në kufi me Shqipërinë.

Sipas burimeve nga policia greke është arrestuar në fshatin Asproklisi të Igumenicës një shqiptar i shumëkërkuar, i dënuar me 60 vjet burgim.

Policia greke nuk bën publik as emrin dhe as moshën e tij por shprehet se është i dënuar nga Gjykata e Athinës për krijim grupi të strukturuar kriminal, grabitje me shumë se një herë, armëmbajtje pa leje dhe plagosje të rëndë më shumë se një herë.