I ulur në protestë, Bardhi: Sandër kimiku nuk i tremb qytetarët

0
9

I ulur këmbëkryq, Sekretari i Përgjithshëm i PD-së, Gazmend Bardhi nga protesta u shpreh i bindur se policia nëse nuk do ishte në uniformë do t’i bashkohej demostratës. I pyetur nëse i trembet masave të marra nga policia gjatë protestës, Bardhi u shpreh i bindur se ‘Sandër kimiku’ nuk i tremb dot qytetarët.

“Unë nuk kam dëgjuar gjë. Në telefonin tim nuk ka asnjë thirrje nga Policia e Shtetit. Familjet e tyre nuk kanë bukë për të ngrenë. Dhe të siguroj që shumica e tyre nëse nuk do ishte në protestë do ishin këtu nga ne.”-u shpreh ai.

A keni frikë zoti Bardhi nga masat në protestë?

As Sandër kimiku, as ndonjë militantë që ka marrë drejtimin e Policisë së Shtetit nuk mund t’i trembë qytetarët.