Identifiohet trupi i gjetur mëngjesin e djeshëm në Vlorë

0
623

Është identifikuar trupi i pajetë që u gjet në ujërat e detit në Vlorë mëngjesin e djeshëm.

Sipas policisë bëhet fjalë për 46-vjeçarin, Ardian Hidaj, ishte babai i tre fëmijëve, banues në Vlorë.

Hidaj merrej me peshkim dhe ishte zhdukur para dy muajsh.