Idrizi: Vendit i duhen zgjedhje të reja

0
3

Idrizi: PDIU është një parti e pazakontë në politikën shqiptare. Ajo nuk është krijuar nga inati i dikujt, por është krijuar si partia e çështjes kombëtare shqiptare, si partia dhe amaneti i çështjes së shqiptarëve të Çamërisë.  PDIU është e vetmja parti kombëtare, e vetmja parti me kauzë dhe e vetmja parti që flet dhe shtyjnë çdo ditë për çështjen e shqiptarëve të Çamërisë.  Koha ka ndaluar për shqiptarët e Çamërisë në ditën që i kanë larguar nga trojet e tyre dhe është e njehësuar me ditën që ne do të kthehemi në Çamëri, në shtëpitë tona.

Idrizi nënvizoi se vendit i duhen zgjedhje të reja pasi nuk mund të qeveriset nga ata që i kanë blerë zgjedhjet.

Idrizi: E kam ditur se përballë kemi një shtet racist dhe një shtet me basafone të errta të neofashizmit, e kam fjalën dhe për Agimin Artë, por nuk e kisha menduar kurrë, që kundërshtarë dhe armiq do të kishim edhe politikën shqiptare. Pavarsisht se PDIU duhet të merrte 8 mandate, kjo politikë shqiptare bëri gjithçka që Çamëria të mos kishte zërin e saj në Parlament.  Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet do të jetë partia e çdo shqiptari patriot që e do bashkimin kombëtar dhe që e do Çamërinë.