Imsi Catcher”, Noka: Përgjove apo jo?Tahiri:Pyet në Prokurori!

0
1003
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Imsi Catcher”, Noka: Përgjove apo jo?Tahiri:Pyet në Prokurori!

Për 20 minuta ministri i Brendshëm Saimir Tahiri ka qëndruar sot në cilësinë e dëshmitarit në Komisionin Hetimor të ngritur për pajisjen përgjuese, ‘Emsi Catcher’. Çdo pyetje të Flamur Nokës, kryetar i Komisionit dhe anëtarëve si Asllan Dogjani, ministri Tahiri iu është përgjigjur shkurt, “Drejtohuni në Prokurori!”. Tahiri Pas kesaj ka zgjedhur te largohet…

Te njejtin qendrim ka majtur edhe drejtori I policies se shtetit Haki Cako duke theksuar se nuk mund te jap fakte per dicka qe ka nisur procedim nga policia.//

Flamur Noka drejtoi mbledhjen në cilësinë e kryetarit të Komisionit hetimor “Për të kontrolluar zbatimin e legjislacionit në fuqi për përdorimin dhe administrimin nga strukturat e Ministrisë së Brendshme dhe Policisë së Shtetit të pajisjes “IMSI CATCHER” dhe realizimin nëpërmjet saj të përgjimeve të paligjshme”.
Tensionohen të djathtët teksa i këshillon që t’i drejtohen organit të akuzës. “Bëni dhe kallzim penal po deshët”, iu drejtua Tahiri-Nokës.////

1781784 images maxresdefault

Zjarr Tv Ad