Ina Kollçaku: Jam e dashuruar, dua të bëhem Nënë pa baba…

0
743
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Biznesmenia, Ina Kollçaku, në një intervistë me gazetarin, Ronaldo Sharka, në meisionin “Ora Verore”, pranon se kjo verë e ka gjetur të dashuruar. Ina gjithashtu, thotë se vazhdon  të dëshirojë të bëhet Nënë pa baba, duke nënvizuar se  ndihet gati biologjikisht.

Ronaldo Sharka: Vitin e kaluar ke folur  për faktin e të qenurit nënë, pa baba. Vazhdon ende ti qendrosh këtij mendimi?

Ina Kollçaku: Po, vazhdoj ta mendoj.

Ronaldo Sharka: Kur ?

Ina Kollçaku: Biologjikisht jam duke e ndjerë gjithmonë dhe më shumë. Ta premtoj ekskluzive.

Ronaldo Sharka: Je apo jo e dashuruar?

Ina Kollçaku: Unë jam gjithmonë e dashuruar.

Ronaldo Sharka: Por me një person konkret?

Ina Kollçaku: Po, Ina Kollçaku është e dashuruar. Tani jetoj në jug. Do vazhdojë vera, besoj që të jem e dashuruar në Livadh.

Zjarr Tv Ad This is a sample article. ...