Ironia e maskave dhe keqpërdorja e tyre si aksesor…

0
126

Ironia e maskave dhe keqpërdorja e tyre si aksesor, shihet qartë edhe në video, ku për hir të gjobës, detyrohesh të mbash maskë, por që ka rezultuar jo shumë efektive. OBSH-ja, nuk e ka përcaktuar materialin e maskës, ndaj edhe ne mund të përdorim të gjitha llojët e maskave, që mund të na duken të arsyeshme. Për më shumë, ndiqni videon e mëposhtme: