Ish i dashuri i dërgon mesazh Kiarës: Ajo buzëqesh ndërsa Luizi reagoi duke….

0
780
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

ÇmendetLuizi kap skemën e Lorencit: I ka nisur mesazh ish i dashuri Kiarës? Luizi bëhet keq e kuptova se çfarë do të thotë mesazhi që të dha Lorenci

Një mesazh i dërguar për Lorenc Hasramën përmes aplikacionit ‘Big Love’ trazoi ujërat mes çiftit Luiz dhe Kiara.

Ishte Luizi ai i cili nuk e bëri të madhe por vendosi ta komentojë me Kiarën teksa po konsumonte ushqim. Banori, tha se mesazhi që shkruante ‘faleminderit për porosinë zemra’ ishte për Kiarën.

Por kjo e fundit nuk mendon kështu, duke thënë se Lorencin e njeh që nga jashtë shtëpisë. Por Luizi, insistoi duke shtuar se Lorenci kreu porosinë e një personi, duke i thënë Kiarës zemra.

BISEDA:
Luizi: Kur i thashë Lorencit, avash me këtë zemra se e kishte porosi prej dikujt tjetër me të thënë o zemra. Lorenci e kishte porosi prej shokut që deshi me të thënë ty ‘hë zemër’.

Kiara: Jo more.
Luizi: A erdhi mesazhi?
Kiara: Po.
Luizi: Aman kujdes, faleminderit për porosinë zemra. Prandaj i thashë avash o shpirt me këto zemra se nuk u liru.
Kiara: Ore seriozisht e ke? Unë e njoh nga jashtë Lorencin.

Luizi: Nuk ka faj Lorenci, po i ka dhënë porosi ai tjetri. Ti a e pe mesazhi sot? Apo nuk ishte aty?
Kiara: Çfarë tha mesazhi edhe një herë?
Luizi: Rrofsh për porosinë që ma kryve vëlla. Për zemrën, se e kishte futur zemrën në ‘thonjëza’. Leje moj se i njoh që në sy që kur futen brenda.

Kiara: Po jo mo jo, seriozisht e ke, unë nuk e mora fare ashtu, nuk e di nuk besoj se ishte për atë qëllim. Po kush ishte ai që the e njoh?
Mi ster mbetet personi që sipas Luizit, i dërgoi një mesazh Kiarës me fjalën ‘zemra’.

Zjarr Tv Ad