Ish-kryeministri Sali Berisha feston sot 76 vjetorin

0
10

Ish-kryeministri Bersha me bashkëshorten, Liri Berisha

Ish-kryeministri Sali Berisha, feston sot 76 vjetorin e lindjes.

“Miq, sot 76 vjeç!

Mirënjohje të pakufishme Zotit, familjes dhe të gjithë atyre që me dashurinë, miqësinë, besimin dhe mbështetjen, kanë qenë dhe janë eleksiri i udhëtimit tim, jashtë imagjinate 76 vjeçar. Zoti ju bekofte”, shkruan Berisha dhe ndan foton me bashkëshorten, Liri Berisha.

Ndërkohë, të shumtë janë dhe qytetarët që urojnë virtualisht Berishën, në pak orë janë afro 4 mijë të tillë, që i kanë shkruajtur “Doktor Berishës”.

Sali Berisha

Miq, sot 76 vjeç!

Mirënjohje të pakufishme Zotit, familjes dhe të gjithë atyre që me dashurinë, miqësinë, besimin dhe mbështetjen, kanë qenë dhe janë eleksiri i udhëtimit tim, jashtë imagjinate 76 vjeçar. Zoti ju bekoftë! sb