Ishin në Itali për mjekim, kthehen dy të mbijetuar nga tërmeti i 26 nëntorit

0
76

Janë kthyer nga Italia dy të mbijetuar nga tërmeti i 26 nëntorit. Albert Cara dhe Marlin Shkodra ishin në Itali për mjekim. Albert Cara humbi familjen në tërmetin e 26 nëntorit.  Cara humbi familjen në tërmetin e 26 nëntorit në Thumanë. Marlin Shkodra është një prej të lënduarve nga tërmeti në Durrës.