Ishte djalë flori/ Vrasja e Pëllumb Metës, flet ish-pronari i viktimës

0
185
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Kolegu dhe ish pronar viktimës, i cili u vra nga tre fëmijët, tha në një intervistë për Report Tv se e njihte 50-vjeçarin si një person shumë të urtë dhe punëtor.

Për Report Tv, Ledina Jakimi, ka treguar se ai ishte i përkushtuar ndaj familjes.

‘Punonte për shtëpi. Për mua djalë flori. Nuk e di brenda familjes nuk e di. Edhe atë të madhin e kam pas në punë 3 muaj. Lante makinat. Pas vitit të ri ka qenë në Itali. Kishte sjellje shumë të mirë me të gjithë. Shumicën e kohë ishte në punë, 3 vite çoi gocën në shkollë te Plepat e çonte në mëngjes dhe e merret pasdite. Thonë ka bërë fjalë. Jo mo ça shqetësimi!

Ka pasur problematika me fëmijët e tij që mund ti kem edhe unë nesër… pse nuk punojnë, shko 25 vjeç e nuk punon. Shumë e dhimbshme e tmerrshme. Na ka ardhur keq çdo njeriu.’- tha ai.

Zjarr Tv Ad